Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Χίος: Πέταξε από το μπαλκόνι με σφουγγαρίστρα τον επίδοξο διαρρήκτη του σπιτιού της [video]

Χίος: Πέταξε από το μπαλκόνι με σφουγγαρίστρα τον επίδοξο διαρρήκτη του σπιτιού της [video]

Η 80χρονη όχι μόνο άκουσε τον επίδοξο διαρρήκτη, αλλά αποφάσισε να τον στείλει… από εκεί που ήρθε! Τραυματίστηκε ο δράστης από την πτώση του.

Το χάρο με τα μάτια της είδαν τόσο μια ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια σπιτιού στην Κοινή Χίου, όσο και ο επίδοξος διαρρήκτης της. Όπως εξηγεί η 80χρονη γυναίκα, την προηγούμενη Κυριακή στις 03:00 τη νύχτα, άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι της.

Πετάχτηκε από το κρεβάτι της και πηγαίνοντας στην εξωτερική πόρτα μέσα στα σκοτάδια, είδε έναν άνδρα να έχει ανέβει στην βοηθητική σκάλα και να έχει πατήσει στο πεζούλι της βεράντας (το αποτύπωμα όπως φαίνεται και στο βίντεο είναι ακόμα εκεί).

Με μια αστραπιαία κίνηση η 80χρόνη έπιασε τη σφουγγαρίστρα που βρίσκονταν μπροστά της και τον πέταξε στον κήπο. Κατά την προσγείωση του από ύψος 6 μέτρων χτύπησε στο πόδι όμως κατάφερε να σηκωθεί και απομακρυνθεί από το σπίτι.

Η αστυνομία συνεχίζει τη σχετική έρευνα και βρίσκεται κοντά στα ίχνη του δράστη, από τα αποτυπώματα που άφησε και τον τραυματισμό του κυρίως στο πόδι.

Η 80χρονη εξηγεί στην κάμερα τι της συνέβη εκείνη τη νύχτα, αλλά και τις ανησυχίες της για την τυχόν επανάληψη τέτοιων γεγονότων…

Πηγή: chiosin.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις