Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Βρέθηκαν τυχαία 29 χρόνια μετά – Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας μέσα σε ξενοδοχείο – video

Ζάκυνθος: Βρέθηκαν τυχαία 29 χρόνια μετά – Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας μέσα σε ξενοδοχείο – video

Η ιστορία μοιάζει με παραμύθι. Δύο ξαδέρφια από την Τρίπολη, ο Παναγιώτης και η Άντζελα Μέλος, είχαν να βρεθούν μαζί 29 ολόκληρα χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα είχαν χαθεί. Καμία επικοινωνία…

Η ζωή όμως παίζει πάντα περίεργα παιχνίδια, άλλες φορές ευχάριστα και άλλες δυσάρεστα. Στην περίπτωσή μας, οι στιγμές που έζησαν αυτοί οι δύο άνθρωποι ήταν μοναδικές.

Όλα άρχισαν από την παρατηρητικότητα που επέδειξε ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Αργάσι. Είχε δώσει το δωμάτιο 307 στον κ. Παναγιώτη Μέλο, ο οποίος ήρθε από την Αμερική.

Μέσω τηλεφώνου και κράτηση της τελευταίας στιγμής κλείνει και το 308 στο όνομα Άντζελα Μέλος! Όταν η τελευταία έφτασε στο ξενοδοχείο από τη μακρινή Αυστραλία, τη ρώτησε αν επισκέπτεται τη Ζάκυνθο για κάποιο γάμο, διότι στο διπλανό δωμάτιο ήταν ο Παναγιώτης Μέλος, που είχε το ίδιο επώνυμο με εκείνην.

Εκείνη είπε πως ήρθε για διακοπές και ρώτησε επιπρόσθετες πληροφορίες για τον άνθρωπο του 307. Αμέσως κατάλαβε ότι πρόκειται για τον ξάδερφό της, που είχε να τον δει 29 χρόνια και έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση.

Αργότερα το βράδυ ο Παναγιώτης Μέλος επέστρεψε στο ξενοδοχείο και οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκινητικές, με τον ξενοδόχο να ανοίγει πεπαλαιωμένο κρασί για να το γιορτάσουν.

Σύμφωνα με το zantetimes.gr, η κυρία Μέλος είχε αναζητήσει τον ξάδερφό της και στην Τρίπολη, όμως εκείνος είχε φύγει για Ζάκυνθο.

Επίσης συνήθως όταν πηγαίνει διακοπές το δωμάτιο το κλείνει ο άντρας της και δίνει το όνομά του. Αυτή ήταν η μοναδική φορά που το έκλεισε αυτή με το δικό της όνομα. Ήταν όπως φαίνεται γραφτό να βρεθούν στη Ζάκυνθο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις