Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η αγκαλιά του Αλμέιδα με τον Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Η αγκαλιά του Αλμέιδα με τον Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα

Μετά το τέλος του ντέρμπι ΑΕΚΟλυμπιακός στην Opap Arena, ο προπονητής της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, αγκαλιάστηκαν, εκφράζοντας τον σεβασμό που έχουν ο ένας στον άλλο.

Υπέροχη εικόνα μετά το τέλος του συγκλονιστικού ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι δύο προπονητές των ομάδων, Ματίας Αλμέιδα και Μίτσελ, αγκαλιάστηκαν θερμά, δείχνοντας ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι καθιερωμένες δηλώσεις των προπονητών στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ματίας Αλμέιδα να βλέπει μισογεμάτο το ποτήρι μετά την ήττα της ΑΕΚ.

“Σήμερα θα διαχώριζα το ματς. Νομίζω στο πρώτο μέρος παίξαμε όπως συνήθως. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τους τρόπους που μπορεί να μας απειλήσει το αντίπαλος και τελικά έτσι δεχτήκαμε το γκολ. Από μία αντεπίθεση.

Πιστεύω πως πολλές φορές από τις ήττες βγαίνουν κάποια θετικά πράγματα. Ο κόσμος πάτα μας στηρίζει και είμαστε ευγνώμονες. Θα δουλέψουμε για τα λάθη που κάναμε και ξεκινάνε τα πλέι οφ, θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα”, δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ δήλωσε: “Παίξαμε απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα όπως δείχνει με αυτά που έχει καταφέρει και από το που είναι στη βαθμολογία, όμως αυτό δίνει αξία στη νίκη μας, σήμερα παίξαμε πολύ καλά και την αξίζαμε.

Στο πρώτο μέρος δεν καταφέραμε να βγούμε στην αντεπίθεση κάναμε πολλά λάθη, στην επανάληψη έγινε αυτό και βρήκαμε τρόπο να σκοράρουμε και πήραμε τη νίκη.

Η ομάδα μας δίνει απαντήσεις και προσπάθει. Βρίσκομαστε κοντά στον στόχο μας και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Συνεχίζουν να υπάρχουν 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα αυτό ίσχυε από την αρχή, αυτό ισχύει και τώρα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις