Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στην OPAP Arena για την 9η αγωνιστική της Super League (02/11/25, 21;00, Newsit.gr, Cosmote Sport 1) και θέλει να σβήσει τις δύο ήττες από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Η νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, μπορεί να ήταν χρήσιμη για την ΑΕΚ, εμφάνισε όμως πολλές παθογένειες στο παιχνίδι της, που ο Μάρκο Νίκολιτς δε θέλει να ξαναδεί κόντρα στον Παναιτωλικό, για να μη χάσει και άλλους βαθμούς η ομάδα του στο κυνήγι της κατάκτησης του πρωταθλήματος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Μάρκο Νίκολιτς δεν υπολογίσει στις υπηρεσίες του Μάνταλου, που είναι τιμωρημένος, του Ζίνι και του Ελίασον που είναι τραυματίες, όπως και του Λούκα Γιόβιτς. Ο Περέιρα επέστρεψε στην αποστολή της Ένωσης μετά από αρκετό καιρό και αναμένεται να πάρει κάποια λεπτά ως αλλαγή. Ο Μουκουντί αποτελεί ερωτηματικό σχετικά με την κατάστασή του και αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.
Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ
Ο Νίκολιτς πιθανότατα θα ξεκινήσει με τον Στρακόσια στην εστία, τους Ρότα και Πένραϊς στα άκρα της άμυνας και τον Βίντα με τον Ρέλβας στον άξονα αυτής. Οι Μάριν και Πινέδα θα γωνιστούν στο κέντρο με τον Ζοάο Μάριο πιθανότατα μπροστά τους. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Κοϊτά και Καλοσκάμης και στην κορυφή ο Πιερό.