Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Εικόνα ανωτερότητας από Σάκκαρη! “Έσβησε” και την Ρακίμοβα στο Roland Garros

Εικόνα ανωτερότητας από Σάκκαρη! “Έσβησε” και την Ρακίμοβα στο Roland Garros

Την πρόκριση στον 3ο γύρο του Roland Garros πανηγύρισε για δεύτερη φορά η Μαρία Σάκκαρη. Η Καμίλα Ρακίμοβα “κούρασε” μόνο στο πρώτο σετ την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με τη νίκη να έρχεται με 2-0 σετ (7-6, 6-2).

Η Μαρία Σάκκαρη επιβεβαίωσε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί κόντρα στην Νο189 τενίστρια στον κόσμο, Καμίλα Ρακίμοβα και πήρε την πρόκριση στον 3ο γύρο του Roland Garros με 2-0 σετ (7-6, 6-2) .Εκεί, το νο 24 στον κόσμο θα αντιμετωπίσει μια εκ των Γκοβ ή Τέρνισαντ. Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα τενίστρια είχε κάνει “περίπατο” και στον πρώτο γύρο του Grand Slam.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η Σάκκαρη προσπάθησε να “σπάσει” το σερβίς της Ρακίμοβα και το κατάφερε στο 7ο game, κάνοντας το 4-3. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν κράτησε το σερβίς της στη συνέχεια, κινδύνευσε να χάσει το σετ μένοντας πίσω (6-5) αλλά το έστειλε τελικά στο τάι μπρέικ, κατακτώντας το με 7-0 (με ισάριθμα λάθη της Ρωσίδας).

Η Ρακίμοβα προσπάθησε να προβάλει αντίσταση στη Σάκκαρη στο δεύτερο σετ, αλλά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε το break στο 4ο game (3-1) και έφτασε στη νίκη, έστω και αν η Ρωσίδα αντίπαλος της της έκανε ένα break (5-2). Η νίκη ήρθε με νέο break με το δεύτερο σετ να ολοκληρώνεται μετά από 45 λεπτά αγώνα (6-2).

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις