Αθλητικά

Νίκολιτς: «Είμαι ικανοποιημένος, η μπάλα δεν είναι με το μέρος μας»

"Το τελείωμα των φάσεων είναι το πρόβλημα μας", υποστήριξε ο προπονητής της Ένωσης

Ο Μάρκο Νίκολιτς έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Σάμροκ Ρόβερς, τονίζοντας, όμως, ότι η μπάλα δεν ήταν με το μέρος της Ένωσης.

Η ΑΕΚ άφησε δύο βαθμούς στην OPAP Arena, μένοντας στο 1-1 με τη Σάμροκ Ρόβερς για την 3η αγωνιστική του Conference League. Ο κόσμος της Ένωσης αποδοκίμασε την ομάδα, ωστόσο ο Μάρκο Νίκολιτς δήλωσε χαρούμενος με τους παίκτες του.

“Η μπάλα δεν είναι μαζί μας τις τελευταίες εβδομάδες. Είχαμε ευκαιρίες και σκοράραμε μόνο μια φορά με το πέναλτι. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό. Έπαιζαν με 10 παίκτες πίσω απο την μπάλα. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες μου, προσπάθησαν μέχρι το τέλος. Είχαμε πολλές καθυστερήσεις και ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί με τον τρόπο αυτόν. Κοίταξε το VAR δύο φορές από 5 λεπτά και έφερε εκνευρισμό αυτό. Το τελείωμα των φάσεων είναι το πρόβλημα μας.

Κακό αποτέλεσμα, θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να πάρουμε τους 2 βαθμούς που αφήσαμε σήμερα. Έχουμε δύο ματς κόντρα σε Φιορεντίνα και Σαμσνουσπόρ και πρέπει να τις κερδίσουμε. Δεν ξέρω τι έχει κάνει σήμερα η Φιορεντίνα”, δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Σούντγκρεν: Συγγνώμη αν παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, έχω απόλυτο σεβασμό για τον Αχιλλέα Μπέο
"Εκφράστηκα ανακριβώς και ενδέχεται να δημιούργησα λανθασμένες εντυπώσεις", αναφέρει ο Σούντγκρεν, τα λόγια του οποίου περί στημένων αγώνων προκάλεσαν σεισμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ