Ελλάδα

Ο παλαιοημερολογίτης ιερέας που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών προσπάθησε να διεισδύσει σε πολιτικούς και καλλιτεχνικούς κύκλους

Φωτογραφιζόταν με ηθοποιούς και προσπαθούσε να «χτίσει συμμαχίες» με πολιτικούς

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ που ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και δυο παλαιοημερολογίτες ιερείς.

Ο ρασοφόρος με το πλούσιο βιογραφικό, ως πρώην μοντέλο και νυν youtuber, εκτός από ιερέας, φαίνεται πως είχε κάνει επάγγελμα την προσπάθεια διείσδυσης στα υψηλά σαλόνια, φωτογραφιζόταν με ηθοποιούς και προσπαθούσε να προσεταιριστεί πολιτικούς. Ο παλαιοημερολογίτης ιερέας, ήταν ένας από τους δύο συλληφθέντες στην υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης και κάνναβης, που βρίσκονται στα χέρια της ΕΛΑΣ.

Συνολικά χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε οκτώ άτομα, εκ των οποίων τα έξι κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Εξελίξεις Τώρα» ο ιερέας φαίνεται πως είχε κάνει επάγγελμα την προσπάθεια διείσδυσης στα υψηλά σαλόνια καθως φωτογραφιζόταν με ηθοποιούς και προσπαθούσε να προσεγγίσει πολιτικούς.

Η ηθοποιός Άννα Φόνσου, μίλησε για την γνωριμία της μαζί του: «Δεν τον γνώριζα απλώς. Ήρθε μία μέρα στο σπίτι με έναν άλλο παπά και τη μητέρα του. Και είπε «τι ωραία εδώ. Θέλω να μου κάνετε ένα τραπέζι μεγάλο». Μου λέει, «έχουμε φέρει μία πίτα του Αγίου Φανουρίου…», δεν ξέρω ποιου Αγίου, τέλος πάντων. Και λέει, «εγώ λειτουργώ… στο Περιστέρι»; Δεν θυμάμαι. «Αν θέλετε να έρθετε. Ή αν θέλετε ποτέ να σας κάνουμε ένα τραπέζι για εδώ, τους φιλοξενούμενους. Αυτό είναι το τηλέφωνό μου». Δεν το έγραψα εγώ και δεν τον πήρα ποτέ. Δεν τον πήρα γιατί πονηρεύτηκα κάτι, δεν τον πήρα γιατί δεν χρειαζόταν να ‘ρθει να μας κάνει ένας παπάς τραπέζι.

 

Η παρουσιάστρια Κόμισσα Κοντογιάννη, μίλησε για τον παλαιοημερολογίτη ιερέα και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως τραγουδούσε μαζί του σε νυχτερινό κέντρο.

«Συγκεκριμένα τραγουδούσαμε μαζί στο νυχτερινό κέντρο “paparazzi”, ήταν ένα παιδί βιοπαλαιστής, πάντα πίστευε στο Θεό, γιατί όλο είχε εικονίσματα και τέτοια. Και παρέα είχαμε κάνει και εκτός δουλειάς αλλά δεν έπινε ούτε καν ουσίες και αυτό που έμαθα τώρα από εσάς τους δημοσιογράφους δεν θέλω να το πιστέψω. Αν ισχύει και αν είναι το ίδιο άτομο, δηλαδή θέλω να πιστεύω ότι έχει γίνει κάποιο λάθος.
Δεν ήτανε τραγουδιστής για πολλά χρόνια, για πολύ λίγο το έκανε, ένα-δύο χρόνια».

Και συνέχισε λέγοντας ότι «Πάλευε για την επιβίωση. Πάντα η κλήση του ήταν η εκκλησία, από μικρό παιδί, μου είχε εξομολογηθεί και πάντα ήθελε να πάει στην εκκλησία και μετά που ήταν σε εκκλησία, είχα πάει σε λειτουργία. Τα τελευταία χρόνια είχαμε χαθεί».

 

Προσπαθούσε να προσεγγίσει και πολιτικούς

Στην εκπομπή μίλησε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με τον ρασοφόρο καθώς ο 46χρονος προσπάθησε να προσεγγίσει και τον πολιτικό.

«Έγινε μία συνάντηση κατόπιν αιτήματός του και αιτήθηκε μία ευνοϊκή ρύθμιση για να συνεχίσει να συνεχίσει να νοικιάζει το κτίριο, με ένα ενοίκιο που ήταν έναντι πινακίου φακής. Εγώ συνεννοήθηκα με τον κ. Μπαλωμένο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΑΙΑΟΣΕ, που ανήκει το κτίριο και από τότε βρισκόμαστε στα δικαστήρια με τον συγκεκριμένο κύριο. Διότι πρώτον γιατί πήραμε το μικρό κτίριο και το δώσαμε στην ΕΥΔΑΠ για να το χρησιμοποιήσει κι για το άλλο ζητήσαμε πλέον ένα κανονικό ενοίκιο, το οποίο δεν το δέχτηκε και μας έκανε αγωγή».

 

Ο βίος του youtuber ιερέα

Την εκκλησία που είχε δημιουργήσει στην Αθήνα φαίνεται πως χρησιμοποιούσε για να κρύβει ναρκωτικά ο 46χρονος ιερέας youtuber, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε Αθήνα και Ρόδο.

Ο γνωστός ιερέας youtuber είναι ένας από τους δυο Παλαιοημερολογίτες ιερείς που συνελήφθησαν κατά τη μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου σε Αθήνα και Ρόδο, για την εξάρθρωση συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά.

Ο ιερέας youtuber από τα ράσα, τις πίστες, τις πασαρέλες, τα τηλεοπτικά φώτα, τις φιλανθρωπίες και τις μαγειρικές εκπομπές κατέληξε στα ναρκωτικά και στη σύλληψη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: Ποιος είναι ο Παναγιώτης Καραΐσκος που βγήκε νικητής του αγώνα των 10 χλμ
«Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που πρωταγωνιστώ και διεκδικώ την πρώτη θέση, πέρσι δεν τα κατάφερα, φέτος τα κατάφερα, όπως και πρόπερσι» λέει ο μαραθωνοδρόμος
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
«Τη χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι, δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει» λέει ο γαμπρός της 70χρονης που κατέληξε μετά τον ξυλοδαρμό της στη Γλυφάδα
«Η γυναίκα δεν επικοινωνούσε, μόνο νοήματα, δεν μίλαγε - λίγο ξύπνησε, λίγο μίλαγε η γυναίκα μου και μετά αυτό» λέει ο γαμπρός της 70χρονης
Η 70χρονη
Ο βίος του youtuber ιερέα με τα 2,2 κιλά κοκαΐνη: Από τα ράσα στις πασαρέλες και από την πίστη στο εύκολο χρήμα
Αυτοανακηρύχθηκε «Αρχιεπίσκοπος των Παλαιοημερολογιτών», δημιούργησε τη δική του «μητρόπολη» μέσα σε διαμέρισμα της Αθήνας και τελούσε «λειτουργίες» και «χειροτονίες»
Ιερέας
Νέο κύκλο ισχυρών 40ωρων καταιγίδων «βλέπουν» οι μετεωρολόγοι - Πορτοκαλί συναγερμός από την ΕΜΥ
Από το απόγευμα της Κυριακής θα σημειωθούν έντονες καταιγίδες σε όλη τη χώρα, με τα φαινόμενα να μην υποχωρούν μέχρι τα μέσα της εβδομάδας - Οι αναρτήσεις Κολυδά και Τσατραφύλλια
Βροχή
Συνελήφθησαν δύο άτομα για απάτη με πλειστηριασμό ακινήτου – «Άρπαξαν» πάνω από 45.000 ευρώ
Μία δήθεν «ειδικός» στους πλειστηριασμούς ακινήτων φέρεται να αποσπούσε πάνω από 45.000 ευρώ από ιδιώτες με το πρόσχημα αγοράς κατασχεμένου ακινήτου – Μια 29χρονη και ένας 39χρονος συνελήφθησαν
Περιπολικό της ΕΛΑΣ