Αθλητικά

Ολυμπιακός – Παρτιζάν: Οι διαιτητές του αγώνα της Euroleague

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ματς του ΣΕΦ έχοντας ρεκόρ 5-3, ενώ η Παρτιζάν βρίσκεται στο 3-5, έχοντας κάνει κακή εκκίνηση στη σεζόν

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής την Παρτιζάν (07.11.2025, 21.15, Newsit.gr, Novasports Prime)  στο ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική της Euroleague.

Όπως έγινε γνωστό, οι διαιτητές Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία) και Πιοτρ Παστούτσιακ (Πολωνία) ορίστηκαν να διευθύνουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα