Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Πρίντεζης: «Φέτος ξεκινάμε από μία καλύτερη αφετηρία»

Ολυμπιακός – Πρίντεζης: «Φέτος ξεκινάμε από μία καλύτερη αφετηρία»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει φέτος μετά από δύο χρόνια στην Basket League και ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι καλύτερη, αφού υπάρχει μία βάση από πέρυσι.

Ο νέος αρχηγός της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν ξέχασε και τον προκάτοχό του και… διόσκουρο στους Πειραιώτες, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Οι δηλώσεις του Πρίντεζη

«Η απώλεια του Βασίλη Σπανούλη είναι μεγάλη, είναι ένας άνθρωπος ευλογημένος. Θα μας λείψει πάρα πολύ και στα αποδυτήρια και στο παρκέ. Η ομάδα έχει ως όφελος να συνεχίσει και να πάει μπροστά. Φέτος ξεκινάμε από μία καλύτερη αφετηρία. Έχουμε έναν κορμό και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Διαφωνώ ότι υπάρχει πίεση. Η πίεση είναι σε άλλες καταστάσεις της ζωής.

Όλος ο κόσμος θέλει να βλέπει περισσότερα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να περάσει πιο ευχάριστα ένα δίωρο. Μας δίνει κίνητρο το να διεκδικούμε δύο τίτλους παραπάνω. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ξεκινάμε από μία καλύτερη βάση και αυτό φαίνεται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Είναι σημαντικό να ξέρεις αυτά που θέλει ο προπονητής, τα αρνητικά και τα θετικά των συμπαικτών σου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις