Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Συγκλονίζει πιλότος της πολεμικής αεροπορίας: Η Παναγία με επανέφερε στη ζωή

Συγκλονίζει πιλότος της πολεμικής αεροπορίας: Η Παναγία με επανέφερε στη ζωή

Συγκλονίζει η μαρτυρία του πιλότου της πολεμικής αεροπορίας απόστρατου Γιώργου Ζαχαριά, για το ατύχημά του στην περιοχή της Καλαμάτας, στο οποίο έγιναν μάρτυρες πλήθος κατοίκων της περιοχής της Καλαμάτας.

Έπεσε με το αλεξίπτωτό του σε πλαγιά του Ταΰγετου πάνω σε βράχο με ταχύτητα 90km και ορισμένοι θεωρούσαν τη στιγμή εκείνη το θάνατό του δεδομένο…

Ο αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας με διακρίσεις στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α, όταν ήταν εν ενεργεία, διετέλεσε αρχηγός αποστολής για να εξετάσει και να υποβάλει μελέτη για τα εκπαιδευτικά συστήματα των ιπταμένων των Η.Π.Α στο Texas, San Antonio, Sheppard, Del Rio, Huston. Ωστόσο, αφού αποστρατεύτηκε, δεν έπαψε ν’ ασχολείται με τις πτήσεις και επέλεξε να πετά στον ελεύθερο χρόνο του με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Σε μια από αυτές τις πτήσεις ο πρώην ίκαρος έπαθε το δυστύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

«Η Παναγία με πήρε αγκαλιά σαν βρέφος. Μου είπε η Μητέρα σου είμαι εγώ,θα σε επαναφέρω στον χοντροκομμένο αυτό κόσμο για να μάθεις να αγαπάς χωρίς όρους».

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις