Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θρήνος και οργή για τον θάνατο του 11χρονου με το πατίνι! video

πατίνι

Να τιμωρηθούν εκείνοι που ευθύνονται για τον θάνατο του γιου της. Αυτή είναι η συγκλονιστική έκκληση της μητέρας του 11χρονου Λεωνίδα, του αγοριού που ξεψύχησε μετά από τον σοβαρότατο τραυματισμό του, όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο, την ώρα που πήγαινε να διασχίσει κάθετα τον κεντρικό δρόμο της Χερσονήσου, με το ηλεκτρικό πατίνι που είχε νοικιάσει.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες φίλων και συγγενών που αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega, ο Λεωνίδας δεν ήταν το μοναδικό παιδί που νοίκιασε ηλεκτρικό πατίνι. Πολλά ανήλικα τα νοικιάζουν, χωρίς οι υπεύθυνοι να ζητούν την άδεια κηδεμόνα και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Αυτόπτες λένε ότι ο οδηγός του αγροτικού που παρέσυρε το παιδάκι, δεν είχε περιθώριο να αντιδράσει. Είδε ξαφνικά τον μικρό με το πατίνι μπροστά του και τον παρέσυρε.

Αναζητούν ευθύνες για τον χαμό του

Ο θάνατος του μικρού Λεωνίδα, επανέφερε το σοβαρό πρόβλημα της χρήσης των ηλεκτρονικών πατινιών, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Μόλις πέρυσι, στο Ηράκλειο της Κρήτης, τα πατίνια είχαν αποσυρθεί μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, καθώς είχαν προκληθεί αρκετά ατυχήματα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Click4more: “Σκότωσαν το παιδί μου! Του έδωσαν πατίνι για 5 ευρώ…” – Συγκλονίζει η μητέρα του 11χρονου στην Κρήτη

Η υπόθεση είναι στα χέρια της αστυνομίας, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες εάν και εφόσον προκύψουν ενώ η μητέρα του παιδιού θα κινηθεί νομικά, κατά του όποιου υπεύθυνου του καταστήματος.

Δείτε το απόσπασμα από το Live News για την τραγωδία με το πατίνι

Πηγή: Mega.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις