Χωρίς κατηγορία

Το νέο smartwatch της TAG Heuer είναι αφιερωμένο στον Super Mario

Η Nintendo και η TAG Heuer ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης, το οποίο είναι αφιερωμένο στον πιο γνωστό ήρωα της ιαπωνικής εταιρείας, τον Super Mario.

Πρόκειται για το high-end smartwatch, TAG Heuer Connected, το οποίο ήταν το τέλειο όχημα για την προβολή του διάσημου ψηφιακού ήρωα.

Το ρολόι διαθέτει κάσα με διάμετρο 45 mm από ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία έχει αντοχή στο νερό σε βάθος 50 μέτρων, διαβαθμισμένη στεφάνη, κεντρική περιστρεφόμενη κορώνα με δύο λειτουργικά μπουτόν και βιδωτό πίσω καπάκι με την επιγραφή “TAG Heuer x Super Mario Limited Edition”

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Σεισμός στην Κύπρο: Η στιγμή που ο υπουργός Άμυνας «τραντάχτηκε» από τη δόνηση των 5,3 Ρίχτερ – «Κουνάει ακόμη»
Εντύπωση προκαλεί η στιγμή που «χτυπάει» ο σεισμός, την ώρα που μιλάει on air του Cyprus Times ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, στον Μανώλη Καλαντζή, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την δόνηση
Ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Βασίλης Πάλμας
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία