Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάθημα επιχειρηματικότητας από την ελληνική φαρμακευτική Zarbis: Συνέντευξη με τους επικεφαλής της εταιρείας

Μάθημα επιχειρηματικότητας από την ελληνική φαρμακευτική Zarbis: Συνέντευξη με τους επικεφαλής της εταιρείας

Συνέντευξη στη Μαίρη Παπακωνσταντίνου και το newsit.gr παραχώρησαν οι μέτοχοι της Zarbis Pharmaceuticals Laboratories κ.κ. Ειρήνη Ζαρμπή πρόεδρος ΔΣ, Ιωάννης Καλλίγερος CEO και Δρ. Κωνσταντίνος Καλλίγερος CMO και CFO.

Τα διοικητικά μέλη της εταιρείας μιλούν για τις συνθήκες των προηγούμενων δεκαετιών, τις δυσκολίες, τις επιτυχίες και τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά τους, ενώ ανοίγουν τα «χαρτιά» τους για τη στρατηγική της επόμενης ημέρας, η οποία αναπτύσσεται σε τρείς άξονες, την υγεία, την ομορφιά και τα συμπληρώματα διατροφής.

Η Zarbis, ιδρύθηκε το 1970 από τον Ιωάννη (John) Zαρμπή, αρχικά ως αμιγώς φαρμακευτική εταιρεία, ενώ στη συνέχεια, η φαρμακοποιός Ειρήνη Ζαρμπή, κόρη του Ιωάννη Ζαρμπή, όταν ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας, διατήρησε την υψηλή ποιότητα των φαρμακευτικών προϊόντων και παράλληλα επέκτεινε τους τομείς δραστηριοποίησης στην ανάπτυξη και παραγωγή αγνών φυτικών καλλυντικών με αιθέρια έλαια και φυτικά εκχυλίσματα, καθώς και στην τυποποίηση αρωματικών βοτάνων της ελληνικής φύσης και τη διάθεσή τους σαν υγιεινά ροφήματα.

Διανύοντας μισό και πλέον αιώνα και με τους εκπροσώπους δεύτερης και τρίτης γενιάς στο τιμόνι, η εταιρεία επαναπροσδιορίζει τους στόχους, ώστε να καταστεί ανταγωνιστική στις κατηγορίες που δραστηριοποιείται, βάζοντας παράλληλα ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα, να διευρύνει την παρουσία της στις αγορές του εξωτερικού.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Videos Τελευταίες ειδήσεις