Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Πλαίσιο Γ. Γεράρδος αποκαλύπτει στο newsit.gr τα μυστικά της επιτυχίας

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Πλαίσιο Γ. Γεράρδος αποκαλύπτει στο newsit.gr τα μυστικά της επιτυχίας

Ο Γεώργιος Γεράρδος ιδρυτής και πρόεδρος της Πλαίσιο, με ιστορία μεγαλύτερη από μισό αιώνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαίρη Παπακωνσταντίνου και το newsit.gr εξηγεί πώς γράφτηκε το success story της εταιρείας.

Αναφέρεται στις πρώτες επιρροές που αφύπνισαν το επιχειρηματικό του δαιμόνιο και μεταφέρει την εμπειρία του στο επιχειρείν, μέσα από μια ιστορική αναδρομή της Πλαίσιο.  Ο κ. Γεράρδος περιγράφει πώς το κατάστημα 12 τ.μ. της οδού Στουρνάρη, μετεξελίχθηκε σε μια ισχυρή εταιρεία που οι πωλήσεις της σήμερα έχουν «εκτοξευτεί» στα 437 εκατ. ευρώ (2021) και οι εργαζόμενοι σε περισσότερους από 1.500 κι αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας.  

«Όταν κάνεις κάτι με αγάπη πετυχαίνει» απαντά στο ερώτημα για την επιτυχία της Πλαίσιο, ενώ για την ευελιξία, τις αντιστάσεις απέναντι σε κρίσιμες περιόδους της οικονομίας, καθώς και την ικανότητα της Πλαίσιο να αποδειχθεί ισχυρότερη από τον ανταγωνισμό που ασκούν ακόμα και τα διεθνή μεγαθήρια, ο κ. Γεράρδος απαντά  με μετριοπάθεια «Ο ανταγωνισμός θέλει σεβασμό, αλλά δεν θέλει φόβο».  

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Videos Τελευταίες ειδήσεις