Υγεία

25η Μαρτίου: Ποιο λάδι είναι πιο υγιεινό στο τηγάνισμα

Στο Leicester οι κάτοικοι συμμετείχαν εθελοντικά σε πείραμα του τοπικού τους Πανεπιστημίου αναφορικά με το τηγάνισμα τροφών σε διαφόρων ειδών λίπη, δηλαδή σε διάφορα λάδια και βούτυρα.

Έτσι, έγιναν πειράματα για το τηγάνισμα με ηλιέλαιο, σπορέλαιο, αραβοσιτέλαιο, λάδι από ελαιοκράμβη, ελαιόλαδο (παρθένο και μη) και λίπος χήνας.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο στην πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων – Συγχαρητήρια από την Κομισιόν
Πάνω από 1,8 εκ. πολίτες έχουν κάνει δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις, περισσότερα από 30.000 παραπέμφθηκαν στο δεύτερο στάδιο ελέγχου για στεφανιαία νόσο, ενώ 7.127 παραπέμφθηκαν για έλεγχο ισχαιμίας
Καρδιά