Πολιτική

Αιχμές Άδωνι κατά ΣΥΡΙΖΑ για διαφημιστικά προνόμια φαρμάκων στο σταθμό του!

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Σύριζα εξαπέλυσε σήμερα από την Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την τροπολογία για τα φάρμακα που κατέθεσε και θα τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία την προσεχή Τετάρτη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Άδωνι Γεωργιάδη αναμένεται να υπάρξει μείωση των τιμών των φαρμάκων εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά είναι φάρμακα πολυεθνικών εταιρειών.

Από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας, άφησε αιχμές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για το αν είναι σύμπτωση οι διαφημίσεις πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών από τον σταθμό “Κόκκινο”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση της ΝΔ για προανακριτική Καραμανλή: Παραπέμπεται για παράβαση καθήκοντος - Απορρίφθηκαν όλες οι άλλες προτάσεις
Κατά τη μυστική ψηφοφορία στην κάλπη της ΝΔ για Καραμανλή 13 ψήφισαν «κατά» και 1 «παρών» - Απείχαν οι ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της Νέας Αριστεράς, ενώ απουσίαζαν οι Σαμαράς, Καραναστάσης και Σαράκης
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής ψηφίζει στη Βουλή