Υγεία

Στα “παζάρια” για τις νέες συμβάσεις γιατρών-ΕΟΠΥΥ! Νέα πρόταση Άδωνι

Νέα δεδομένα στη συνεργασία ιδιωτών γιατρών και ΕΟΠΥΥ αναμένονται το επόμενο διάστημα καθώς είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον υπουργό Υγείας ενώ κια μια νέα πρόταση που συζητείται μπορεί να ανοίξει την αγορά σε όλους τους γιατρούς.

Σκληρό παιχνίδι μεταξύ γιατρών και κυβέρνησης άρχισε να παίζεται και πάλι τις τελευταίες ημέρες για τις συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ. Γεγονός καθόλου τυχαίο καθώς στο τέλος Μαρτίου λήγουν οι συμβάσεις των 4400 ιδιωτών γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ και προειδοποιούν ότι θα σταματήσουν να βλέπουν δωρεάν ασφαλισμένους αν δεν γίνει επαναδιαπραγμάτευση των όρων της σύμβασης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
5
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»
Το «Ηλιτόμηνον» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από μία οικογένεια που βίωσε την εμπειρία της πρόωρης γέννησης...
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»