Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Συγκεντρώνουμε …ελληνικό αίμα ότι και να λέτε!

Την ώρα που η αιμοδοσία του ΕΣΥ βρίσκεται σε συναγερμό εξαιτίας της πιθανής μετάδοσης του ιού του Δυτικού Νείλου, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να δίνει το... αίμα της μόνο και αποκλειστικά σε Έλληνες για να σώσει τη χώρα!

Παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις της διοίκησης του Νοσοκομείου Σωτηρία ότι δε γίνεται καμία διάκριση τόσο ως προς τη λήψη όσο και ως προς τη διάθεση του αίματος, τα …παιδιά της εθνικιστικής οργάνωσης επιμένουν: εμείς συνεχίζουμε κανονικά με τις αιμοληψίες στο “Σωτηρία”. Τι αναφέρουν σε επιστολή τους στο iatropedia.gr!

Η Χρυσή Αυγή ξεκαθαρίζει: “Κανονικά συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά η τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3