Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Διαβήτης τύπου 2: Ποιο κρέας αυξάνει πολύ τον κίνδυνο

Διαβήτης τύπου 2: Ποιο κρέας αυξάνει πολύ τον κίνδυνο

Επιστήμονες έχουν βρει ότι η υψηλότερη κατανάλωση κόκκινου κρέατος και πουλερικών συνδέονται με σημαντικά αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη.

Το κόκκινο κρέας περιλαμβάνει το βόειο κρέας και το χοιρινό κρέας. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι αν τρώτε πολλά λουκάνικα, μπριζόλες και μπέικον τότε επιβαρύνετε την υγεία σας.

Διαβάστε στο Iatropedia.gr πώς ο διαβήτης τύπου 2 συνδέεται με την κατανάλωση κόκκινου κρέατος

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις