Υγεία

Εμβόλια δια χειρός Ευρώπης! Πως θα αγοράζονται στο μέλλον

Ένα σύμφωνο συνεργασίας που θα επιτρέπει σε όλες τις χώρες της ΕΕ να αγοράζουν μαζικά εμβόλια σε καλύτερες τιμές υπογράφει η χώρα μας μαζί με άλλες χώρες στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας.

Εμβόλια όλοι μαζί και όχι κάθε χώρα ξεχωριστά αναμένεται να αγοράζουν σε λίγο καιρό οι χώρες μέλη της ΕΕ. Πρόκειται για μια συμφωνία που θα υπογραφεί στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας έπειτα από πρόταση του κοινοτικού επιτρόπου.

 

Η Ελλάδα όπως δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης θα υπογράψει το σύμφωνο συνεργασίας καθώς θεωρείται πιο συμφέρουσα αγορά από ότι η μεμονωμένη.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα