Υγεία

Αν είστε πάνω από 50 ετών, μην βάλετε στο πιάτο σας αυτές τις επτά τροφές…

Οι εμπειρογνώμονες σε θέματα διατροφής διστάζουν να καλέσουν οποιαδήποτε τροφή ως “απαγορευμένη”, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν τρώμε απ' όλα με μέτρο, με την περιστασιακή “παρασπονδία” να κάνει την όλη προσπάθεια να “αξίζει τον κόπο”.

Οι επικεφαλής του everydayhealth.com ζήτησαν από τους ειδικούς να τους πουν ποιες τροφές μπορεί να θεωρηθούν “απαγορευμένες”, για ποιον λόγο και για ποια άτομα στον γενικό πληθυσμό. Ακολουθούν οι απαντήσεις τους, με τις προτάσεις τους για το τι πρέπει να αλλάξει κανείς στη διατροφή του.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
2
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»
Το «Ηλιτόμηνον» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από μία οικογένεια που βίωσε την εμπειρία της πρόωρης γέννησης...
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»