Υγεία

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Ορατή σε (μακρινό) ορίζοντα η εξάλειψή του με μαζικό εμβολιασμό

Μέσα στον επόμενο αιώνα, σε 100 χρόνια το πολύ, είναι δυνατό ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας να έχει εξαλειφθεί παγκοσμίως, αρκεί να γίνει μαζικός εμβολιασμός τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με δύο νέες διεθνείς επιστημονικές μελέτες.

Οι επιστήμονες είναι πολύ πιο αισιόδοξοι για τις ανεπτυγμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς, όπου θεωρούν εφικτή την σχεδόν πλήρη εξάλειψη του κρκίνου του τραχήλου της μήτρας έως το 2040.

Διαβάστε στο Iatropedia.gr πώς μπορεί να εξαλειφθεί ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
3
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»
Το «Ηλιτόμηνον» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από μία οικογένεια που βίωσε την εμπειρία της πρόωρης γέννησης...
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»