Υγεία

Νέο τσεκούρι έρχεται στις διαγνωστικές εξετάσεις!

Κούρεμα στις διαγνωστικές εξετάσεις του ΕΟΠΥΥ είναι πιθανό να δούμε το επόμενο διάστημα καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη γνωστή κυβερνητική τακτική εντόπισε όργιο σπατάλης με τις διαγνωστικές εξετάσεις.

Διευθύνσεις και ονόματα όσων υπερχρέωναν τον ΕΟΠΥΥ με υπερσυνταγογράφηση διαγνωστικών εξετάσεων δεσμεύτηκε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Υγείας.

Μιλώντας από το βήμα του 12ου Ετήσιου Συνεδρίου Healthworld, αποκάλυψε ότι σε πολλές περιοχές της χώρας γίνεται πάρτι με τις διαγνωστικές εξετάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα