Υγεία

Οι 250 “προύχοντες” του ΕΣΥ! Γιατροί δύο ταχυτήτων στα νοσοκομεία

Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης να επιμένει και να διατυμπανίζει ότι όλοι οι γιατροί που θα μεταφερθούν από τον ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) στο ΕΣΥ, να πρέπει να είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, αυτό όμως δεν ισχύει για όλους...Ποιοι είναι οι τυχεροί.

Τη σχέση πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης θα πρέπει να αποδεχθούν οι περίπου 5500 γιατροί του ΕΟΠΥΥ για να ενταχθούν στο ΕΣΥ. Θα πρέπει δηλαδή να κλείσουν τα ιδιωτικά τους ιατρεία αφού υποχρεούνται να περάσουν πριν την αίτησή για πρόληψη από την εφορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Από τα νοσοκομεία των γκέτο στις ΗΠΑ στα χειρουργεία του «Υγεία»: Ο Γρηγόρης Παττακός μιλά για την επιστροφή στην πατρίδα
Ο Έλληνας καρδιοχειρουργός που άφησε πίσω του την Αμερική για να γιατρέψει καρδιές στην Ελλάδα, μιλά στο newsit.gr για το πάθος της επιστροφής στην πατρίδα.
Η Γιάννα Σουλάκη με τον Γρηγόρη Παττακό
5
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»
Το «Ηλιτόμηνον» είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από μία οικογένεια που βίωσε την εμπειρία της πρόωρης γέννησης...
Το «Ηλιτόμηνον» στο πλευρό των γονιών με πρόωρα μωρά – Μονάδες οικογενειοκεντρικής φροντίδας και το πρόγραμμα εκπαίδευσης «NeuBriC»