Site icon NewsIT

Ρύζι: Κίνδυνος δηλητηρίασης όταν το ξαναζεσταίνετε – Τι να προσέχετε

28.05.2019 | 09:00
Ρύζι: Κίνδυνος δηλητηρίασης όταν το ξαναζεσταίνετε – Τι να προσέχετε

Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι κινδυνεύουν συχνά να πάθουν δηλητηρίαση οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους, από το μαγειρεμένο ρύζι που περισσεύει στο γεύμα και το καταναλώνουν ξαναζεσταμένο αργότερα ή την επόμενη μέρα.

Ωστόσο, δεν είναι η αναθέρμανση που προκαλεί το πρόβλημα. Είναι ο τρόπος με τον οποίο το ρύζι έχει αποθηκευτεί πριν ξαναζεσταθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version