Site icon NewsIT
07:01 | 09.09.14

Τι αλλαγές φέρνει η “ΕΣΑΝ” Βορίδη στα νοσοκομεία! Ψηφίζεται στη Βουλή το νομοσχέδιο

Newsit Newsroom

Με πλήρη ιδιωτικά κριτήρια φαίνεται ότι θα λειτουργούν σύντομα τα δημόσια νοσοκομεία καθώς το νομοσχέδιο Βορίδη ψηφίζεται στη Βουλή και φέρνει τα πάνω κάτω στα οικονομικά.

Ταφόπλακα στο δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ φαίνεται πως μπαίνει με την Α.Ε. Εταιρεία που συστήνει ο Μάκης Βορίδης αφού με αυτό το τρόπο σταδιακά θα καταργηθεί η χρηματοδότηση των Νοσοκομείων και η μισθοδοσία του προσωπικού θα περάσει στην εταιρεία.

 

Ειδικότερα ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης με τις ρυθμίσεις του αναθέτει σε Ανώνυμη Εταιρεία που θα ονομάζεται «Εταιρεία Συστήματος Αμοιβών Νοσοκομείων Ανώνυμη Εταιρεία» και διακριτικό τίτλο «Ε.Σ.Α.Ν. Α.Ε». και στο εποπτικό της όργανο, την απόλυτη διαχείριση και διακίνηση του χρήματος που θα ρέει στο ΕΣΥ.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version