Υγεία

Τι θα συνέβαινε εάν οι άνδρες βίωναν τον πόνο της γέννας; VIDEO

Οι γυναίκες λένε ότι ο πόνος της γέννας, είναι από τους πιο δυνατούς που έχουν βιώσει (όσες μανούλες έχουν γεννήσει φυσιολογικά το ξέρουν). Είναι ένας περίεργος πόνος που διαρκεί έντονα και δυνατά μέχρι να βγει το κεφάλι του παιδιού και μετά εξαφανίζεται.

Είναι και η χαρά της νέας πνοής που κάνει τις γυναίκες να λένε “ναι άξιζε”.

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα συνέβαινε εάν κάποιος άνδρας ένιωθε και βίωνε τον πόνο της γέννας; Θα άντεχε μέχρι τέλους, ή θα εκλιπαρούσε “Καισαρική, γιατρέ κάντε μου επισκληρίδιο και καισαρική!!!”

Στο video που θα δείτε, 2 άνδρες δέχτηκαν να υποβληθούν σε ένα πείραμα και να βιώσουν τον πόνο του τοκετού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα