Site icon NewsIT

Το ψάρι είναι ασπίδα για τον καρκίνο στο παχύ έντερο

15.05.2012 | 07:42
Το ψάρι είναι ασπίδα για τον καρκίνο στο παχύ έντερο

Μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο στο παχύ έντερο, αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που τρώνε συχνά ψάρι.

Η νέα έρευνα Κινέζων επιστημόνων έρχεται να προστεθεί στις τόσες άλλες, που αφορούν τις ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία μας, από την κατανάλωση ψαριών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Υγεία Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version