Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Απίστευτη πρόταση σε Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου

Απίστευτη πρόταση σε Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου

Βρέθηκαν εκτός τηλεοπτικού τοπίου στο μέσο της σεζόν. Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες τους έγινε μία πρόταση που είναι σίγουρο πως πολλοί θα την ζήλευαν καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα της τηλεόρασης.

Ο λόγος για τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου που εκτός από ζευγάρι στη ζωή βρέθηκαν μαζί και μπροστά από τις κάμερες παρουσιάζοντας εκπομπή στο EPSILON, η οποία διακόπηκε πριν από λίγους μήνες.
Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες δέχτηκαν πρόταση από στελέχη του ALPHA να είναι ζευγάρι… στη «Μουρμούρα»! Κι όμως, ναι…!

Στο πλαίσιο των αλλαγών που θέλουν να κάνουν στο κανάλι της Κάντζας για την πετυχημένη σειρά τους «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» σκέφτηκαν πως θα είχε ενδιαφέρον να μπει ένα καινούργιο ζευγάρι, ενός ηθοποιού που είναι παντρεμένος με παρουσιάστρια. Κι όπως είναι φυσικό σκέφτηκαν τους Κατσούλη-Καραβάτου καθώς είναι κι οι δύο ηθοποιοί, έστω κι αν η Κατερίνα ασχολείται κυρίως με την παρουσίαση.

Η ιδέα των στελεχών του ALPHA δεν έμεινε στο τραπέζι των συσκέψεων, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έγινε και συνάντηση στην οποία έγινε επίσημα η πρόταση στο ζευτγάρι. Μετά από τις απαραίτητες διευκρινήσεις οι Κατσούλης και Καραβάτου δέχθηκαν και το μόνο που απέμενε ήταν να γίνει το δοκιμαστικό. Εκεί όμως… κόλλησε η ιδέα! Στις συσκέψεις που έγιναν των στελεχών του ALPHA με τη συγγραφική ομάδα που είχε αναλάβει να βγάλει τις ιστορίες του καινούργιου ζευγαριού, της τηλεπερσόνας με τον ηθοποιό, διαπιστώθηκε ότι η ιστορία… δεν προχωράει, όπως λέμε, αλλά μετά από κάποια επεισόδια θα «κολλούσε» και δεν θα παρουσίαζε κανένα ενδιαφέρον.

Και με δεδομένο ότι… την έχουν πάθει τοιουτοτρόπως στο κανάλι της Κάντζας με… ανεπιτυχείς επιλογές (που καλύτερα να μην τις θίξω τώρα!) αποφάσισαν να… ξεκάνουν το ζευγάρι πριν το «γεννήσουν» και καταντήσει κι αυτό… αδιάφορο (για να το θέσω κομψά)!

Παρά λοιπόν τη θετική απάντηση που είχαν δώσει οι Κατσούλης και Καραβάτου τελικά η ιδέα «πάγωσε» και έτσι τα στελέχη του σταθμού αναζητούν πλέον κάποια άλλη ιδέα για τον καινούργιο κύκλο της σειράς, καθώς είναι σίγουρο πως –τουλάχιστον- το ένα από τα δύο καινούργια ζευγάρια της «Μουρμούρας» θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές αυτή τη σεζόν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε