Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επίσημα οι αλλαγές στην ηγεσία του ALPHA

Επίσημα οι αλλαγές στην ηγεσία του ALPHA

Θερμός μήνας ο Απρίλιος για τον ALPHA… και όχι μόνο, όπως προβλέπεται από ασφαλείς πηγές. Στο κανάλι της Κάντζας όμως υπάρχει έντονη κινητικότητα καθώς άλλοι φεύγουν και άλλοι… επιστρέφουν με σκοπό το κανάλι να ανασυντάξει τις δυνάμεις του στη «μάχη» της τηλεθέασης, μία μάχη κατά την οποία έχει σημειώσει σοβαρές απώλειες.

Έτσι λοιπόν υπάρχουν αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα που μετά την αποχώρηση του Διευθύνοντος Συμβούλου Δημήτρη Φουρλεμάδη και του Γενικού Διευθυντή Κώστα Σούσουλα, ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Βασίλης Παπαδρόσος αναβαθμίστηκε σε Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης. Στο πλευρό του όμως τοποθετείται ένα στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς που έχει θητεύσει ξανά στο κανάλι της Κάντζας και που επιστρέφει σε αυτό ενώ μάλιστα ήταν σε ενεργή υπηρεσία στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι τη Διεύθυνση Προγράμματος του ALPHA αναλαμβάνει η Ιζαμπέλα Σασλόγλου η οποία έως και την προηγούμενη βδομάδα ήταν Γενική Διευθύντρια Προγράμματος της ΕΡΤ.

Φαίνεται ότι η πρόταση που της έγινε από το σταθμό της Κάντζας στάθηκε ικανή να την κάνει να αποχωρήσει από την κρατική τηλεόραση και να επιστρέψει στον ALPHA, από τον οποίο είχε αποχωρήσει τον Φεβρουάριο του 2015.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ήδη η Ιζαμπέλα Σασλόγου έχει ξεκινήσει συσκέψεις στον ALPHA προκειμένου να ενημερωθεί και μπορεί να μην έχουν «πέσει» οι οριστικές υπογραφές, αλλά είναι σίγουρο και επίσημο ότι αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος με σκοπό φέτος, αλλά ιδιαίτερα την επόμενη σεζόν ο ALPHA να μπει ξανά δυναμικά στο προσκήνιο και στη «μάχη» της τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε