Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η «Μουρμούρα» στο… μικροσκόπιο!

Η «Μουρμούρα» στο… μικροσκόπιο!

Είναι από τις πιο πετυχημένες σειρές και δικαιολογημένα πήρε το «πράσινο» φως και για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο οι αλλαγές που έγιναν στη «Μουρμούρα» μετά την αποχώρηση του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου προκάλεσαν δικαιολογημένα… μουρμούρες στον ALPHA με αποτέλεσμα τώρα να βάζουν τη δημοφιλή σειρά… στο μικροσκόπιο.

Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit είναι οριστικό ότι στον επόμενο κύκλο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» δεν θα είναι τα δύο από τα τέσσερα ζευγάρια, δηλαδή ο Σίμος και η Λένα, που ενσαρκώνουν οι Κωνσταντίνος Πλεμμένος και Φωτεινή Αθερίδου και ο Διονύσης με τη Νικολέτα που υποδύονται ο Γιώργος Χρυσοστόμου με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Όπως φαίνεται όμως τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να το… ψάξουν και για αυτό τα καινούργια ζευγάρια που θα «μουρμουρίσουν» θα περάσουν από… το μικροσκόπιο προκειμένου να είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν κι αυτά τους τηλεθεατές. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες ζητήθηκε από την ομάδα σεναριογράφων να παρουσιάσουν δικές τους ιδέες για τα δύο καινούργια ζευγάρια που θα είναι νεαρότερης ηλικίας από τον Μηνά με τη Βούλα (Αντώνης Αντωνίου και Ελένη Κοκκίδου) και τον Ηλία με τη Μαρίνα (Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Δάφνη Λαμπρόγιαννη) που θα συνεχίσουν να… μουρμουράνε!

Τις επόμενες ημέρες λοιπόν θα πρέπει οι σεναριογράφοι να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στα στελέχη του ALPHA και να αποφασίσουν ποια καινούργια ζευγάρια θα «γεννηθούν» στον πέμπτο κύκλο της σειράς, ώστε μετά να ξεκινήσουν επαφές με τους ηθοποιούς που θα τους ενσαρκώσουν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε