Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Master Chef»… στον πάγο;

«Master Chef»… στον πάγο;

Είναι γνωστό ότι επειδή το STAR δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από τον παράνομο διαγωνισμό χάλασε τη συμφωνία με το «Survivor», με αποτέλεσμα το ριάλιτι να καταλήξει στον ΣΚΑΪ. Μετά την απόφαση από το ΣτΕ για την ακύρωση του διαγωνισμού αδειοδότησης το STAR προσπάθησε να μπει ξανά στο… παιχνίδι, στηριζόμενο στο «Master Chef». Κι ενώ λοιπόν τα γυρίσματα για το ριάλιτι μαγειρικής συνεχίζονται κανονικά, κανείς δεν μπορεί να πει τι πρόκειται να γίνει και αν θα το δούμε σύντομα στον αέρα ή πάει για… next year!

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες μου την προηγούμενη βδομάδα επιλέχθηκαν οι διαγωνιζόμενοι και τις τελευταίες ημέρες συγκατοικούν πλέον στο «σπίτι», ενώ από προχθές, τη Δευτέρα, έχουν ξεκινήσει φουλ γυρίσματα καλύπτοντας και την καθημερινότητά τους σε αυτό.

Ωστόσο, αν και έχουν προγραμματίσει ότι το ριάλιτι μαγειρικής θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Μαΐου, φαίνεται ότι κάποιοι στο κανάλι της Κηφισιάς σκέφτονται να το βάλουν… στον πάγο! Φοβούμενοι πως το πολυδάπανο ριάλιτί τους θα βρεθεί απέναντι στο σαρωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ και θα… καεί, έχουν ξεκινήσει τα… μαγειρέματα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί τα γυρίσματα να προχωρούν κανονικά, αλλά θέλουν να δουν τι υλικό θα έχουν στα χέρια τους και αν τελικά μπορεί να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό ή θα το κρατήσουν στον «πάγο» για να το προβάλουν στην αρχή της επόμενης σεζόν, πριν ξεκινήσει καινούργιος κύκλος του «Survivor».

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το σχέδιο αυτό μελετάται και σε σχέση με τη διαφημιστική αγορά και αν κριθεί ότι θα έχει περισσότερα έσοδα στην αρχή της επόμενης σεζόν τότε είναι σίγουρο ότι το «Master Chef» θα «ψηθεί» τώρα, αλλά θα «σερβιριστεί» τον ερχόμενο Οκτώβριο. Να σημειωθεί όμως ότι αν στο STAR αποφασίσουν να το κρατήσουν για την επόμενη σεζόν τότε δεν θα ολοκληρώσουν τα γυρίσματα τώρα, αλλά θα αφήσουν τις τελευταίες δοκιμασίες, του τελικού, να τις κάνουν όσο πιο αργότερα γίνεται, κοντά στην προβολή των επεισοδίων.

Βέβαια αυτό είναι ένα εμπόδιο που λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους στο κανάλι της Κηφισιάς καθώς ανεβάζει το κόστος παραγωγής και το χρησιμοποιούν όσοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να βγει στον αέρα στις 15 Μαΐου… και ό,τι είναι να φέρει… θα φέρει…! Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά το Πάσχα και αφού έχουν προχωρήσει τα γυρίσματα ώστε να αποφασίσουν τι υλικό έχουν στα χέρια τους και πότε είναι καλύτερο να το σερβίρουν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε