Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι μυστικές συσκέψεις στο MEGA

Οι μυστικές συσκέψεις στο MEGA

Εξαντλημένοι πλέον οι εργαζόμενοι του MEGA, αλλά δεν το βάζουν κάτω ευελπιστώντας ότι οι κόποι τους όλους αυτούς τους μήνες που -αν και απλήρωτοι!- κρατούν στην «πρίζα» τον τηλεοπτικό σταθμό θα ανταμειφτούν και θα δουν το MEGA θα ανακάμπτει…! Για το λόγο αυτό και στο κτήριο της Μεσογείων κάποιοι συνεχίζουν να σχεδιάζουν τα «όπλα» της επόμενης μέρας…!

Το επόμενο διάστημα πάντως θα κριθούν πολλά. Κατ’ αρχάς την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να εκδικαστεί η αίτηση για ένταξη σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές με σκοπό οι μέτοχοι να ξεκινήσουν την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση οι διαδικασίες θα αργήσουν καθώς για να γίνει ΑΜΚ πρέπει να ληφθεί απόφαση από το ΔΣ που θα αλλάξει σύνθεση μετά την είσοδο των νέων μετόχων, του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη.

Κι αυτά βεβαίως ενώ έχει οριστεί για τις 26 Ιουλίου η δημοπρασία των μετοχών της ΠΗΓΑΣΟΣ στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ. Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες και… αισιόδοξους, όλες αυτές οι απαιτούμενες διαδικασίες θα ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι. Ελπίζοντας λοιπόν ότι το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει με θετικά για το σταθμό βήματα, στο κτήριο της Μεσογείων πραγματοποιούνται μυστικές συσκέψεις για να είναι έτοιμοι το MEGA να μπει στη «μάχη» την καινούργια σεζόν.

Έχοντας εισπράξει το μισθό Ιουλίου 2016 (!!!) προσπαθούν να δουν τι μπορούν να εντάξουν στο πρόγραμμα του σταθμού… όταν ξεκινήσει τη λειτουργία του. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες υπάρχουν αρκετές λύσεις που έχουν βρεθεί ώστε να μπορέσει το κανάλι της Μεσογείων να μπει ξανά δυναμικά στο τηλεοπτικό τοπίο. Ήδη έχουν γίνει συναντήσεις με παραγωγούς εξετάζοντας και εκπομπές, αλλά και σειρές που μπορεί να γίνουν την επόμενη σεζόν. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από το πλάνο που θα θέσουν οι μέτοχοι και τι χρήματα θα διαθέσουν για το πρόγραμμα. Αλλά το ότι υπάρχει δραστηριοποίηση, έστω και αν κινείται σε αργούς ρυθμούς, έχει προκαλέσει αισιοδοξία στους εργαζομένους του που θέλουν να ξαναδούν το MEGA ενεργό…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε