Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πένα κορυφής στον ΣΚΑΪ;

Πένα κορυφής στον ΣΚΑΪ;

Μία συνάντηση που έγινε με πλήρη μυστικότητα και που αν ευδοκιμήσει συνεργασία τότε σίγουρα θα είναι μία ευχάριστη εξέλιξη για τους τηλεθεατές, αφού την πένα της την έχουν αγαπήσει πολλοί και πολύ…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit ο ΣΚΑΪ θέλει την επόμενη σεζόν να κάνει άνοιγμα και στη μυθοπλασία. Έχοντας στη «φαρέτρα» του προγράμματα όπως το «X Factor», το «Voice» και σαφώς το «Survivor», στο κανάλι του Φαλήρου έχουν αποφασίσει να κάνουν μεγαλύτερο άνοιγμα στον τομέα της ψυχαγωγίας, επιθυμώντας να βγάλουν στον αέρα μία καθημερινή σειρά και δύο εβδομαδιαίες. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν γίνονται συναντήσεις δημιουργών με στελέχη του σταθμού προκειμένου να συζητήσουν τις ιδέες τους. Άλλωστε όπως πρώτα είχα αναφέρει στο Newsit είχε γίνει συνάντηση της σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου και του παραγωγού, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρέα Γεωργίου με στελέχη του ΣΚΑΪ.

Εκτός όμως από τους «Μπρούσκους», έχουν γίνει πολλές ακόμα συναντήσεις κι ενδεικτικά θα αναφέρω τη Μαίρη Γεωργιάδου και την Άντα Γκουρμπαλή που έκαναν συναντήσεις με τα στελέχη για να συζητήσουν ιδέες τους. Ωστόσο, μία από τις συναντήσεις που έχουν κάνει και προσπάθησαν στον ΣΚΑΪ να γίνει με άκρα μυστικότητα είναι αυτή με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Φωτό από Facebook

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η πολύ γνωστή και πετυχημένη σεναριογράφος, που έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, πέρασε πριν από λίγες ημέρες το κατώφλι στο σταθμό του Φαλήρου και η συνάντηση κράτησε αρκετή ώρα. Σε αυτή τη συνάντηση ήταν ελάχιστα άτομα από τη διοίκηση, αλλά το ότι διήρκεσε αρκετή ώρα σημαίνει… ότι είχαν πολλά να συζητήσουν. Άλλωστε η «πένα» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου θεωρείται από τις κορυφαίες στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο και σαφέστατα ο ΣΚΑΪ θα ήθελε να την εντάξει στο δυναμικό του. Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε αν την επόμενη σεζόν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ που φαίνεται ότι σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί ενεργά και στον τομέα της εγχώριας μυθοπλασίας…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε