Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Όλοι όσοι νοιώθουν εκνευρισμένοι με τον Αλέξη Τσίπρα απόψε, μια απαρίθμηση

Όλοι όσοι νοιώθουν εκνευρισμένοι με τον Αλέξη Τσίπρα απόψε, μια απαρίθμηση

Αν προσπαθήσεις να δώσεις χαρακτηρισμούς σε όλα όσα έχει καταφέρει να κάνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός αυτούς τους πέντε, έξι μήνες που κινεί την πορεία μιας χώρας που έτσι και αλλιώς είναι διπολική, οι επιλογές σου είναι πολλές.

Μπορείς να τον πεις Κεμάλ ή Αχιλλέα, Εφιάλτη ή Σίριαλ Κίλερ Αντιπάλων ή/και Συμμάχων, όλα πλέον είναι τόσο υποκειμενικά. Αν πάλι δεν θέλεις να μπεις στο παιχνίδι των εντυπώσεων, σε χαρακτηρίζει μια νηφαλιότητα και μια υπομονή να δεις πως θα κρίνει η Ιστορία όλα όσα συμβαίνουν σήμερα γιατί γεννήθηκες σοφός και σε λένε Γιόντα, δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις στον Αλέξη Τσίπρα την ικανότητα του να μαζέψει γύρω του μια σειρά από πολλούς που είναι από λίγο δυσαρεστημένοι εώς θανατηφόρα εκνευρισμένοι τον ίδιο, τον αγγελιοφόρο της πρότασης που ολοκληρώθηκε, αυτή

Ακολουθεί παράθεση ονομάτων που δίνουν αφορμή για σκέψεις στην ελληνική κοινότητα του twitter, η εικονογράφηση επίσης είναι επιλογές από το δημοφιλές hashtag #mnimonio3.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Οι 5 της Αριστερής Πλατφόρμας (Κώστας Λαπαβίτσας, Θανάσης Πετράκος, Στάθης Λεουτσάκος, Αντώνης Νταβανέλος και Σόφη Παπαδογιάννη)

Ίσως οι Ζωή Κωσταντοπούλου, Γιανης Βαρουφάκης, Πάνος Καμμένος, ΑΝΕΛ

Σίγουρα οι Λεπέν, Φάρατζ και ΣΙΑ

Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας

Οι NΟΧΙ

Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος (ξανά)

Οι εφοπλιστές και οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι και οι υπάλληλοι στο δημόσιο τομέα και οι υπάλληλοι στον ιδιωτικό τομέα και αυτοί που πιστεύουν σε ένα ισχυρό Εuro για τα παιδιά τους και αυτοί που πιστεύουν σε ένα ισχυρό εθνικό νόμισμα για τα παιδιά τους πάντα.

Τελικά η ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί είναι αυτή που κανένας δεν τολμάει να ρωτήσει και μάλλον έτσι ακριβώς θα μείνει. Αν ήμουν αισιόδοξος ΝΟΧΙ θα έλεγα YOLO αλλά δεν είμαι -επιπλέον αν ήμουν Αλέξης θα κρυβόμουν πίσω από τις λέξεις και θα διάβαζα λίγη SUN γιατί δεν είναι κατάσταση αυτή, κούραση είναι.

Τέλος ας μάθουμε οι πολίτες αυτής της χώρας κάτι. Υπάρχει μια λέξη που μπορεί είτε να μας ενώσει είτε να μας διχάσει. ΝΟΧΙ;

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε