Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

-2 στην Τρίπολη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ασορτί με την θερμοκρασία στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας ο βαθμολογικός πίνακας αφού ο Αστέρας κράτησε στο 0-0 τον Παναθηναϊκό και τον άφησε δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Φερέιρα: “Θα βελτιωθούμε”. Σοβαρά επεισόδια μετά το ματς.

Σοβαρά επεισόδια μετά τον αγώνα

Φερέιρα: Θα βελτιωθούμε

Το LIVE του αγώνα

Οι “πράσινοι” σε ακόμα ένα ματς έπαιξαν με τη φωτιά αλλά αυτή τη φορά κάηκαν. Ο Αστέρας μπορεί να παραμένει χωρίς νίκη στο γήπεδο αλλά κατάφερε να απειληθεί ελάχιστα από τον Παναθηναϊκό και να πάρει δίκαια τον βαθμό της ισοπαλίας. Μοιραίος για το “τριφύλλι” ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος σπατάλησε τις δύο ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του. Στο 29΄ αφού πέρασε τον Ντεγκρά σούταρε αλλά ο Πουλίδο έσωσε τους γηπεδούχους, ενώ στο 54΄ ο Γάλλος βρέθηκε ξανά σε θέση τετ α τετ αλλά άνοιξε το κοντρόλ και ο Ντεγκρά μάζεψε.
 
Οι γηπεδούχοι είχαν να αντιπαρατάξουν το σουτ του Μπαστία στο 10΄και αυτό του Φυτανίδη στο 63΄από πλεονεκτική θέση. Οι τελικές προσπάθειες του Αστέρα (15) έναντι (5) των φιλοξενούμενουν φανερώνουν αφενός την δουλεία που έκαναν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου και αφετέρου την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού σε μία έδρα που φέτος μόνο φόβητρο δεν αποτελεί.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Πουλίδο, Μπαστία, Λαδάκης, Αράς (70′ Καρέρα), Κρις, Ουντότζι (81’ Φορτούνης), Ροτζέριο (89’ Μπαρτολίνι).

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης (75’ Καραγκούνης), Σισέ, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος (58′ Λέτο), Μαρίνος, Σιμάο (46′ Κατσουράνης), Βύντρα, Σπυρόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε