Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Έκλεισε” το ραντεβού με Δούρου για το γήπεδο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Ρένας Δούρου στο αίτημα της ΑΕΚ για συνάντηση, την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας αιτήθηκε να υπάρξει ραντεβού για την “Αγιά-Σοφιά”.

Η Περιφερειάρχης Αττικής απάντησε θετικά στο αίτημα της ΑΕΚ για συνάντηση με αντικείμενο το θέμα του γηπέδου. Αυτή θα γίνει στις 13 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της Περιφέρειας. Στο ραντεβού θα βρεθούν επίσης άνθρωποι από την Ερασιτεχνική και τη “Δικέφαλος 1924”. Οι “κιτρινόμαυροι” εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την άμεση και θετική απάντηση της κ. Δούρου, για να βρεθεί μια λύση στο πολύ σημαντικό θέμα της ΑΕΚ.

Στη συνάντηση με την Περιφερειάρχη είναι πιθανό να βρεθεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της “Δικέφαλος 1924”.

Παράλληλα, το μεσημέρι της Πέμπτης εστάλη στην ΠΑΕ ΑΕΚ, την ερασιτεχνική ΑΕΚ και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σκουρλέτη, επιστολή από τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο, μέσω της οποίας ζητά συνάντηση μεταξύ εκπροσώπου του Υπουργείου, επίσημους εκπροσώπους της επίσημης ΑΕΚ και εκπροσώπους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, με αντικείμενο το γήπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε