Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: Οι μετεγγραφικές αποφάσεις μετά τη σύσκεψη με Μελισσανίδη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τις διαδικασίες για την ενίσχυσή της έχει κινήσει ήδη η ΑΕΚ. Σε ποιες θέσεις αναμένεται να προχωρήσει σε μετεγγραφή και ποιες οι σκέψεις για το μέλλον του Πέκχαρτ.

Για την απόκτηση τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστών -ενός επιθετικού και ενός αμυντικού χαφ- θα κινηθεί η ΑΕΚ τον ερχόμενο Ιανουάριο, μετά από απόφαση των ιθυνόντων της ομάδας.

Ήδη στην Ένωση έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όπως είναι εκείνη του 25χρονου αμυντικού χαφ της Πογκόν, Καμίλ Ντρίγκας.

Σύμφωνα με την “Ώρα των Σπορ”, οι άλλοι δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι ¨κιτρινόμαυροι” είναι ο Ούγγρος εξτρέμ, Άντα Γιούρκσον, ο οποίος είχε απασχολήσει και την περσινή σεζόν την ΑΕΚ, και ο επιθετικός της Πογκόν, Λούκαζ Ζολίνσκι, που είναι 23 ετών και έχει ύψος 1,82 μ..

Στόχος του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι να βρεθούν άμεσα οι μετεγγραφικοί στόχοι της Ένωσης και να ξεκινήσουν οι επαφές μαζί τους, το προσεχές χρονικό διάστημα, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Την ίδια ώρα, σε δύσκολη θέση εμφανίζεται να βρίσκεται ο Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος φέρεται να μην υπολογίζεται από την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει η “Ώρα των Σπορ” ο Τσέχος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα τη φετινή σεζόν και φαίνεται πως έχει ληφθεί η απόφαση να τον παραχωρήσουν τον Ιανουάριο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε