Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: “Καίει” Μοντεστό ο παρατηρητής

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: “Καίει” Μοντεστό ο παρατηρητής

Η ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ δεν τελείωσε ήρεμα…

Στην έκθεση του ο παρατηρητής της αναμέτρησης αναφέρει για διαπληκτισμό πίσω από τον πάγκο της «Ένωσης» μεταξύ  ανθρώπων από τον πάγκο του Ολυμπιακού και διαπιστευμένων.

Το φύλλο αγώνα αναφέρει:

«Στο 90+4 μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της ομάδος ΑΕΚ Ανέστη Ι., χρέη τερματοφύλακα εκτέλεσε ο H. Almeida de Pereira με αρ. Φανέλας 9 και δελτίο ΕΠΟ 1448314. Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ ακόμη βρισκόμασταν στο κέντρο του γηπέδου περιμένοντας τους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν προς τα αποδυτήρια, πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ ατόμων από την αποστολή του Ολυμπιακού και διαπιστευμένων ατόμων που νόμιμα βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο. Μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο διαπληκτισμός έληξε και αποχώρησαν όλοι προς τα αποδυτήρια. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι o παρατηρητής του αγώνα, Κώστας Βρακάς, «καίει» στην έκθεση του τον αθλητικό διευθυντή των «ερυθρολεύκων», Φρανσουά Μοντέστο, καθώς όπως τονίζει ο Γάλλος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, τον έπιασε από το πρόσωπο και του είπε «θα δεις τι θα πάθεις».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε