Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Συνεχείς συσκέψεις στην Ενωση

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Συνεχείς συσκέψεις στην Ενωση

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τη συμμετοχή όλων των στελεχών και με αντικείμενο την προετοιμασία και κυρίως τα μέτρα ασφαλείας και όλα όσα θα γίνουν ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Η σύσκεψη έγινε με την επιστροφή του εκτελεστικού διευθυντή, Μηνά Λυσάνδρου, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ όπου εκδικάστηκε η δίωξη κατά του Ολυμπιακού.

Συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα όπως οι προέλεγχοι των εισιτηρίων για να μην πλησιάσει στο ΟΑΚΑ άνθρωπος χωρίς «χαρτάκι», ο τρόπος μετάβασης, το πότε θα ανοίξουν οι θύρες, αλλά και κάποιες βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο για να θωρακισθεί η ασφάλεια του ημιτελικού.

Ασφαλώς τη Δευτέρα μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, θα κορυφωθούν οι προετοιμασίες καθώς γενικός στόχος είναι να γίνει το παν προκειμένου να διεξαχθεί ένα παιχνίδι με όλα τα μέτρα ασφάλειας. Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να αποφευχθεί το παραμικρό που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα μέσα και στο κλίμα των ημερών.

Από τη Δευτέρα θα υπάρξουν μηνύματα προς τον κόσμο και επαφές με τους οργανωμένους, ώστε η ΑΕΚ να είναι προφυλαγμένη από κάθε κίνδυνο που μπορεί να προκύψει. Το σύνθημα που επικρατεί είναι «απόλυτος σεβασμός της νομιμότητας και των κανονισμών» και γι΄αυτό πασχίζουν στην ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι, στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα «αυτοπροστασίας» της ομάδας από πάσης φύσεως «παγίδες».

Στο μεταξύ, η ζήτηση παραμένει αυξημένη. Ηδη εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τις Θύρες 7 και 11, ενώ έχουν μείνει μόνο 1.800 από τα φτηνά των 15 ευρώ. Θυμίζουμε ότι αυτά των 5€ έχουν ήδη εξαντληθεί. Τέλος, θεωρείται δεδομένο ότι σταδιακά θα ανοίξουν όλες οι θύρες του άνω διαζώματος, αφού το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο για πρώτη φορά μετά από 25 μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε