Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ – Χιμένεθ: “Είμαι περήφανος για εσάς”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ΑΕΚ παρουσίασε εξαιρετική εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας της στην Πολωνία, αφήνοντας υποσχέσεις για τη νέα σεζόν, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μένει απόλυτα ευχαριστημένος από τη δουλειά των παικτών του.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του στο χθεσινοβραδινό (15/7) αποχαιρετιστήριο δείπνο στο Κίελτσε, τονίζοντας ότι είναι υπέρηφανος γι’ αυτούς.

“Τώρα που τελείωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα ήθελα να πω κάτι σε όλους. Κάνατε πολύ καλή δουλειά. Είμαι περήφανος για τη δουλειά που έχετε κάνει. Επειδή στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο, αντίθετα όλα είναι πολύ δύσκολα, ελπίζω με αφετηρία αυτή μας τη συνάντηση, να είμαστε όλοι ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές που ενδεχομένως να έρθουν.

Θα πρέπει να έχουμε στη σκέψη μας ότι με την προσπάθεια όλων, θα καταφέρουμε σπουδαία πράγματα. Ακόμα όμως κι αν στο τέλος δεν τα καταφέρουμε, εμείς θα έχουμε το κεφάλι ψηλά, γιατί μέσα μας θα ξέρουμε ότι τα έχουμε δώσει όλα. Θα ξέρουμε ότι έχουμε προσπαθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο”, ήταν τα λόγια του Χιμένεθ, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε πρώτος το σύνθημα: “Πάμε όλοι μαζί… 1 – 2 – 3 …ΑΕΚ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε