Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αδαμίδης: Μην ασχολείστε με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ – Ο τίτλος είναι δικός μας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε στους παίκτες λίγο πριν το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και τους ζήτησε να νικήσουν και τη… διαιτησία.

Ο Σταύρος Αδαμίδης θέλησε να δώσει ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες για να νικήσουν τον Ολυμπιακό στο Βόλο. τους επισκέφτηκε και τους είπε ότι φέτος έχουν μία μοναδική ευκαιρία να πανηγυρίσουν τον τίτλο μαζί με 80000 ΑΕΚτζήδες στο ΟΑΚΑ.

“Έχετε καταλάβει ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια είτε εντός, είτε εκτός. Έτσι και σήμερα είναι το ίδιο δύσκολο παιχνίδι. Πλέον τελείωσαν τα ψέματα και δεν έχουμε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Η διαιτησία μας έχει αδικήσει αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν μας, για να έχουμε 4 βαθμούς σε 3 παιχνίδια. Εγώ παλεύω καθημερινά μαζί με την διοίκηση της ΑΕΚ και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πάντως. Θέλω να μπαίνετε μέσα και να κατασπαράζεται τον αντίπαλο. Κοιτάξτε τους εαυτούς σας και καταλάβετε ότι είστε οι καλύτεροι.

Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν τους υπολογίζουμε. Φέτος έχουμε μία τεράστια ιστορική ευκαιρία να πάρουμε τον τίτλο θέλω να καταλάβετε το πόσο μεγάλη ευκαιρία είναι και για όλους μας, να πανηγυρίσουμε τον τίτλο, μετά από τόσα χρόνια για την ομάδα και να το πανηγυρίσουμε στο τέλος στο ΟΑΚΑ μαζί με 80000 ΑΕΚτζηδες.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε