Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Αγωνία για Χολέμπας ενόψει Κέρκυρας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο διεθνής αμυντικός ταλαιπωρείται από ένα οίδημα και ένα αιμάτωμα στην αριστερή κνήμη και που μένει να φανεί αν θα προλάβει το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα.
 

Συγχαρητήρια της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό

Το… τοπίο για τους αντίπαλους του Ολυμπιακού

Ο διεθνής αριστερός μπακ τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Άρσεναλ, όταν και έγινε αλλαγή. Στο πλαίσιο αυτό, υποβλήθηκε την Τετάρτη σε μαγνητική τομογραφία και ακτινολογικό έλεγχο, προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.
 
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει ένα οίδημα μαλακών μορίων αριστερής κνήμης και ένα μικρό υποπεριοστικό αιμάτωμα στην ίδια περιοχή.
 
Σε ό,τι έχει να κάνει με την συμμετοχή στον αγώνα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα αυτή είναι αμφίβολη. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Πέμπτης.
 
Το δελτίο Τύπου:
 
“Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χοσέ Χολέμπας, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία και ακτινολογικό έλεγχο, στο Θεραπευτήριο Metropolitan. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει ένα οίδημα μαλακών μορίων αριστερής κνήμης και ένα μικρό υποπεριοστικό αιμάτωμα στην ίδια περιοχή.
 
Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει φυσικοθεραπευτική και φαρμακευτική αγωγή και η κατάσταση του τραυματισμού του θα επανεκτιμηθεί αύριο”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε