Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αλεξανδρής: Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ τόνισε ότι θέλει τον Παναθηναϊκό δυνατό ενώ έκανε σύγκριση μεταξύ Ιμπαγάσα και Τζόρτζεβιτς.

Ο Αλέκος Αλεξανδρής μίλησε στο ΦΩΣ…

Για την ΑΕΚ: Αν συνεχίσει έτσι θα υποβιβαστεί. Είναι τυχερή που θα πέσουν δύο ομάδες και όχι τρεις, όμως χρειάζεται τακτική για να καταφέρει να σωθεί. Το υλικό υπάρχει.Υπάρχει ταλέντο, όμως δεν αγωνίζονται έτσι ώστε να τσιμπήσουν τους βαθμούς και να μην τους πλακώσει το άγχος και η μαυρίλα.


Για τον Ολυμπιακό δήλωσε:
Έχει την ατυχία να βρίσκεται σε ένα μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχω ζήσει στον Ολυμπιακό και ξέρω ότι δεν είναι καλό να μην υπάρχει πίεση στο πρωτάθλημα. Φέτος ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα μπορεί να πάρει όλα τα παιχνίδια ακόμα και με το 30% των δυνατοτήτων του.

Για τον Ιμπαγάσα, σχολίασε μεταξύ άλλων :
Έπρεπε να ξεκουραστεί με τα Γιάννενα και να τον έχουμε δυνατό με την Σάλκε. Όχι το αντίθετο. Εμείς τον βάλαμε εκεί να παίξει. Όμως θα πρέπει να τον αφήσουμε λίγο καιρό να προπονηθεί και να τον έχουμε σε όλα τα δύσκολα ματς της σεζόν για να κάνει τη ζωή των επιθετικών λίγο πιο εύκολη.
Όπως εγώ χρειαζόμουν τον Τζόλε, έτσι και ο Τζιμπούρ χρειάζεται τον Αργεντινό. Αρκεί να τον χρησιμοποιούμε στη σωστή θέση και θα κάνει την ζωή των επιθετικών πιο εύκολη.

Για τον Μήτρογλου είπε:
Θα πρέπει να παραδειγματιστεί από τον Τζιμπούρ. Είναι βέβαια πολύ καλός ποδοσφαιριστής, δεν είναι μόνο γκολτζής. Απλά θέλει παιχνίδια για να αισθανθεί πιο σίγουρος και οι ερυθρόλευκοι να κερδίσουν ένα ακόμη επιθετικό.

Για την Άρσεναλ:
Την έχω παρακολουθήσει. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι πολύ επικίνδυνη. Έχει καλύτερο σύνολο από πέρυσι κι ας έχασε τον Φαν Πέρσι.

Για τον Παναθηναϊκό:
Ο Παναθηναϊκός πονάει παντού. Δεν θυμάμαι ποτέ τέτοιο Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που παρουσιάζει. Θέλουμε τον Παναθηναϊκός να είναι δυνατός όχι να είναι σάκος του μποξ. Για την ακρίβεια, τον θέλουμε δυνατό για να τον κάνουμε εμείς σάκο του μποξ, όχι να γίνει από μόνος του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε