Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Άμυνα… σουρωτήρι”! Κακό “βαθμό” η ΑΕΚ με Απόλλωνα, γκολάρα ο Ροντρίγκες!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Αγωνίστηκε με την “αναπληρωματική” της άμυνα και το πλήρωσε. Η ΑΕΚ έδειξε σε μεγάλο βαθμό γιατί χρειάζεται έναν… Λέσκοτ στα μετόπισθεν, στη φιλική εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης 3-1 – Υπέροχο τέρμα από τον Πατίτο Ροντρίγκες.

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Απόλλωνα Σμύρνης, στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα πρέπει να προβληματίστηκε πολύ από τη μεσοαμυντική λειτουργία της Ένωσης, που παρατάχθηκε -σχεδόν- αλλαγμένη στα μετόπισθεν (Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Σιμόες και Ντίντακ έμειναν εκτός και αγωνίστηκαν οι Ντίαζ, Λαμπρόπουλος, Γαλανόπουλος και Μπακάκης).

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι “κιτρινόμαυροι” ήταν απαράδεκτοι αμυντικά (από αδράνεια ήρθε το 0-1), ενώ οι Μάνταλος και Πλατέλλας ήταν αυτοί που διακρίθηκαν επιθετικά, έχοντας και δοκάρια (φάνηκε πάλι πως είναι δύσκολη η συνύπαρξη του Μάνταλου με τον Μπακασέτα).

Ανάλογη εικόνα υπήρξε όμως και στο δεύτερο μέρος, με τον Απόλλωνα να βρίσκει άλλες δυο ευκαιρίες και να φτάνει στα τρία γκολ [σκόραραν οι Διαμαντόπουλος (22’), Κάσσος (61’) και Αλμπάνης (83’)]. Η ΑΕΚ έφτιαξε ευκαιρίες, είχε δοκάρια αλλά σε ένα ακόμα αγώνα δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα με ευκολία.

Αυτό που σίγουρα βγήκε σαν συμπέρασμα είναι πως η Ένωση χρειάζεται έναν… Λέσκοτ για να “στηρίξει” το αμυντικό δίδυμο της ΑΕΚ. Πέρα από τον Μάνταλο, στην Ένωση κρατάνε και το φανταστικό τέρμα που σημείωσε ο Πατίτο Ροντρίγκες (μπήκε σαν αλλαγή στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου), με υπέροχο μακρινό σουτ.

Το ματς παρακολούθησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Μπάρκας (69΄ Βούρας), Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος (71΄ Τσιγκρίνσκι), Γαλανόπουλος (54΄ Τζανετόπουλος), Γιόχανσον (71΄ Μανωλάς), Μπακασέτας (64΄ Αραβίδης), Μάνταλος, Πλατέλλας (54΄ Πατίτο), Αλμέιδα (64΄ Πέκχαρτ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης (68΄ Γεωργακόπουλος), Ντάσιος, Κύργιας (88΄ Αλιατίδης), Δεληζήσης, Βαλεριάνος (68΄ Αλμπάνης), Πουρτουλίδης (689΄ Ρουμπουλάκου), Κονέ (68΄ Τρίγκας), Κασσός, Ρομάνο (68΄ Τσιάρας), Σιατραβάνης (88΄ Γκούφας), Διαμαντόπουλος (59΄ Στεργίδης)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε