Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αναζητεί την ελπίδα – Βέροια – ΑΕΚ (17.15)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Ένωση άφησε πίσω της τα ντέρμπι κόντρα στους “αιώνιους” και έχει μπροστά της 4 πολύ κρίσιμα ματς τα οποία θα κρίνουν εν πολλοίς τη φετινή της παρουσία στη Σούπερ Λίγκα.

Η αρχή γίνεται από τη δύσκολη έδρα της Βέροιας όπου θα βρει απέναντι της τον Νίκο Γεωργέα και τον Παντελή Καφέ. Η ΑΕΚ γνωρίζει ότι ακόμη κι αν νικήσει δεν θα ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά σίγουρα θα είναι μία καλή αρχή ενόψει των δύο συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Λίνεν. Εκτός έμεινε μόνο ο τιμωρημένος Γιάγκο, ενώ ο Κοντοές παρά την οσφυαλγία που τον ταλαιπώρησε ταξίδεψε στη Βέροια.

Η ΑΕΚ αναζητεί την πρώτη της εκτός έδρας νίκη και αναμένεται να παραταχθεί με τους:  Αραμπατζή, Λαγό, Βλάχο, Κουτρουμπή, Κοντοέ, Φέτση, Κορδέρο, Γκερέιρο, Φούντας, Φουρτάδο, Κατσικοκέρη.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 17.15 και θα μεταδοθεί από τη NOVA όπως και το παιχνίδι Ξάνθη – Πανθρακικός την ίδια ώρα. Νωρίτερα στις 15.00 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Σε όλα τα ματς της Σούπερ Λίγκας θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε