Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανεβάζει… ρυθμούς ο Ιμπαγάσα – Η προσοχή στη Βίλεμ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αργεντινός μέσος δείχνει πια σε αρκετά καλή κατάσταση, καθώς ακολούθησε κανονικά το απογευματινό πρόγραμμα της Παρασκευής. Την Βίλεμ αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός το Σάββατο στις 7 βράδυ του Σαββάτου, στο έκτο φιλικό παιχνίδι στo πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του

Ο Κέβιν Μιραλάς συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, φορώντας και ποδοσφαιρικά παπούτσια, χρησιμοποιώντας αρκετά και την μπάλα. Το ίδιο και ο Λεάντρο Γκρέκο.

Ο Ρόι Κάρολ έμεινε στο ξενοδοχείο και συνέχισε το πρόγραμμα που έκανε και το πρωί, με πισίνα και ειδικές ασκήσεις. Ιατρικά είναι εντάξει, αναμένεται να δώσει το παρών στην Σαββατιάτικη προπόνηση και να αγωνιστεί κόντρα στη Βίλεμ.

Αύριο το πρωί ο Ολυμπιακός θα γυμναστεί στις 9:30 τοπική ώρα (10:30 Ελλάδας) και το απόγευμα θα μεταβεί στο Τίλμπουργκ, για το φιλικό με την ολλανδική Βίλεμ (18:00 τοπική ώρα, 19:00 Ελλάδας).

Στη διάρκεια της προπόνησης, ο Πορτογάλος τεχνικός φανέρωσε, ως ένα βαθμό, τις σκέψεις του αναφορικά με την ενδεκάδα που προτίθεται να χρησιμοποιήσει κόντρα στην Βίλεμ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αναμένεται να παίξουν απ΄ την αρχή οι Μέγερι, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Σιόβας, Χολέμπας στην άμυνα, Φέισα, Μανιάτης και Τάτος στη μεσαία γραμμή, Αμπντούν και Φετφατζίδης στις πτέρυγες και Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Δε θ’ αγωνιστούν οι Μιραλάς και Γκρέκο, οι οποίοι διανύουν το τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Κανένα πρόβλημα με το φιλικό του Ολυμπιακού

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε