Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Ανεύθυνος” διαιτητής διέκοψε οριστικά το Εργοτέλης-ΟΣΦΠ – “Τσάμπα” πήγε το σκούπισμα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο Παγκρήτιο. Η βροχή μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε λίμνη, ο διαιτητής Γιάχος έδωσε εντολή να ξεκινήσει το ματς, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο αποφάσισε, αν και η βροχή είχε σταματήσει, να το διακόψει. Ο αγώνας δεν θα συνεχιστεί την Κυριακή. Δείτε βίντεο με τις κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Την ώρα που όλοι συζητούν για τον τρόπο με τον οποίο θα εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό δέχεται τη μία “σφαλιάρα” μετά την άλλη.

Το ματς του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε κανονικά αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαιτέρως δύσκολες αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο διαιτητής Γιάχος που είναι ο αρμόδιος για να ορίσει την τύχη της αναμέτρησης τα έκανε “μούσκεμα”. Δεν πήρε την ευθύνη να μην ξεκινήσει το ματς, αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κάκιστη κατάσταση αλλά το έκανε όταν τα πράγματα βελτιώθηκαν.

Μετά το πρώτο μέρος το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει γκολ το οποίο λανθασμένα ακυρώθηκε, ο διαιτητής άλλαξε στάση και αποφάσισε να βάλει πρόωρο τέλος στο ματς.

Όπως είναι λογικό η κίνηση του προξενεί απορίες ενώ αφήνει και υποψίες. Ο Εργοτέλης φωνάζει αφού θεωρεί και δικαιολογημένα, ότι δεν είχε αλλάξει τίποτα στον αγωνιστικό χώρο και το ματς θα μπορούσε να ολοκληρωθεί.

Ο Γιάχος είχε διαφορετική άποψη, έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Το ματς δεν θα συνεχιστεί την Κυριακή αφού ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε επίσημα να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής.

Μπαλάκι ευθυνών από αστυνομία και Superleague

Σύμφωνα με πληροφορίες το ματς θα ολοκληρωθεί την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη, η οποία είναι σε δέκα ημέρες αφού μεσολαβεί το φιλικό της Εθνικής ομάδας με την Αυστρία.

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό: Σκούπισαν το χορτάρι για να φύγει το νερό

Το χρονικό της διακοπής και του αγώνα

19.05 Οριστική διακοπή του αγώνα.

19.04 Ο Γιάχος φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο χωρίς να θελήσει να πει τι θα συμβεί στο ματς.

19.00 Ο διαιτητής τσεκάρει τον αγωνιστικό χώρο. Η μπάλα δεν αναπηδάει στο χορτάρι.

18.55 Οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Τα παιδάκια συνεχίζουν το σκούπισμα και οι θεατές περιμένουν υπομονετικά να ξεκινήσει και πάλι το ματς.

18.45 Με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση βγήκαν οι διαιτητές στο γήπεδο και τσεκάρουν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ο Γιάχος έδωσε εντολή να απομακρυνθούν τα νερά… Οι ομάδες αποσύρονται στα αποδυτήρια.


Η βροχή συνεχίζει να πέφτει αλλά με μικρότερη ένταση.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

39′ Απευθείας εκτέλεση φάου του Φραγκουλάκη, μπλόκαρε εύκολα ο Πάρντο.

38′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντουντού, στην αγκαλιά του Δασκαλάκη.

34′ Μακρινό σουτ του Ριέρα, πέρασε άουτ.

Σε πολλά σημεία του αγωνιστικού χώρου υπάρχει νερό το οποίο δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτών. Η βροχή συνεχίζει να πέφτει και όσο η ώρα περνάει, τα πράγματα χειροτερεύουν.

22′ Ο Τοροσίδης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού για οφσάιντ. Η συνδρομητική τηλεόραση με τη βοήθεια της τεχνολογίας έδειξε ότι ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού καλυπτόταν όταν έφυγε η μπάλα.

16′ Επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στον Πάρντο που μπλόκαρε.

10′ Γυριστή κεφαλιά του Ντουντού στην αγκαλιά του Δασκαλάκη.

4′ Το πρώτο σουτ του αγώνα με τον Πάντελιτς να επιχειρεί από μακριά να νικήσει τον Δασκαλάκη, χωρίς επιτυχία.

1′ Σέντρα του αγώνα.

Δείτε με ποιο τρόπο προσπάθησαν οι άνθρωποι του γηπέδου να απομακρύνουν τα νερά.

Παρά το ότι το γήπεδο παραμένει βαρύ, η μπάλα αναπηδάει στο χορτάρι και οι παίκτες έχουν ξεκινήσει την προθέρμανση τους.

Γήπεδο: Παγκρήτιο

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Χάντι, Ρουμπακης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Λεάλ

Ολυμπιακός: Πάρντο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Τοροσίδης, Ντουντού, Μοϊσές, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς, Πάντελιτς

Διαιτητής: Γιάχος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε