Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ανησυχία στον Παναθηναϊκό για το ΟΑΚΑ-Ο Φοίβος φέρνει νέο…πονοκέφαλο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.

Οι Red Hot Chili Peppers “πέρασαν” αλλά… έρχεται ο Φοίβος. Η διοίκηση του ΟΑΚΑ διαβεβαιώνει πως οι ζημιές που προκλήθηκαν από την συναυλία της Τρίτης θα αποκατασταθούν, όμως στον Παναθηναϊκό υπάρχει προβληματισμός.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έλαβε μήνυμα από αυτή του ΟΑΚΑ πως οι ζημιές που προκλήθηκαν από την συναυλία των RHCP θα αποκατασταθούν πλήρως και εντός 10 ημερών, ωστόσο ο προβληματισμός στην ΠΑΕ είναι έκδηλος, αφού όπως φαίνεται οι “πράσινοι” θα χρειαστεί εκ νέου να αλλάξουν το πρόγραμμα τους και πάλι λόγω συναυλίας.

Στις 24 του μήνα υπάρχει νέα προγραμματισμένη συναυλία, για τα 20 χρόνια του Φοίβου στην ελληνική δισκογραφία (δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα ζημιών στον αγωνιστικό χώρο αφού ο κόσμος θα κάθεται στις εξέδρες).

Τέσσερις μέρες πριν από τη συναυλία ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μάριμπορ και ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική. Αν ο αγώνας προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου πολύ δύσκολα θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, λόγω ότι είναι παραμονή της συναυλίας με αποτέλεσμα να είναι πιθανή η αναβολή του ή να γίνει σε άλλη έδρα.

Επιστρέφουν Τοτσέ και Φορναρόλι – Ενοχλήσεις ο Καπίνο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε