Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Άννα Κορακάκη: Καταιγισμός συγχαρητηρίων από τους πολιτικούς αρχηγούς

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Τόσο ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, όσο και η υπόλοιπη πολιτική ηγεσία του τόπου, έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στην Άννα Κορακάκη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 25μ. στην σκοποβολή, στους ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Για τη μεγάλη επιτυχία της Άννας Κορακάκη έστειλε -με ανάρτησή του στο facebook- ο Κυριάκος Μητσοτάκης. “Για μια ακόμη φορά η Άννα Κορακάκη πέτυχε διάνα! Μας έκανες υπερήφανους! Συγχαρητήρια! ” ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ.

Μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και το σχόλιο του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμένου για τη νεαρή Ολυμπιονίκη. “Μπράβο Άννα Κορακάκη, μας έκανες όλους τους Έλληνες υπερήφανους”.

Ένα μεγάλο “μπράβο” στην 20χρονη Δραμινή αθλήτρια έστειλε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.”Θερμά συγχαρητήρια κ. Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Κάνατε την Δράμα , την Μακεδονία και ολόκληρη την Ελλάδα υπερήφανη. Για άλλη μία φορά καταφέρατε να ανατριχιάσουν οι απανταχού Έλληνες, και πόσο μάλλον αυτή τη φορά που ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος από την Βραζιλία σε όλον τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας”

Η Άννα Κορακάκη υποστηρίζεται από τον Stoiximan.gr.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε